Què oferim?

solucions professionals

Tracte molt humà

Com a premissa bàsica del nostre centre considerem importantíssim el tracte tant amb els pacients com amb els seus propietaris perquè apart de ser els seus metges hem d’aconseguir ser persones de confiança, també per a l’animal.

Experiència

Ja portem 3 generacions de veterinaris dedicant-nos als petits animals i ens impliquem en la formació continuada de la professió formant part de AVEPA, l’Associació de Veterinaris Espanyols Especialistes en Petits Animals, que vam presidir entre 2006 i 2010.

Quiròfan

Ens agrada molt la polivalència de la nostra feina i per això intentem mantenir-nos al dia en totes les especialitats,i sobretot destacaríem en l’especialitat de la cirurgia, amb la qual ens esforcem per ser uns bons professionals. Disposem d’un quiròfan molt ben equipat amb els aparells més moderns, entre ells un làser de CO2 de fibra òptica, un microscopi quirúrgic, i l’instrumental específic per a cada cirurgia, així com també dels aparells per obtenir la millor monitorització del pacient durant la intervenció.

Equipament

Totes les sales d’exploració i consulta estan equipades amb tot el necessari. La nostra feina requereix molta dedicació i per ser punters cal que treballem amb tecnologia d’última generació. És per això que renovem l’equipament sovint i gaudim d’un laboratori molt complet que ens permet donar resultats de les analítiques en uns temps mínims aconseguint així els diagnòstics i tractaments més precisos. Així mateix els aparells de diagnòstic per la imatge radiografia i ecografia, també són, d’última generació.

Medicina interna

Passem consulta cada dia per diagnosticar les malalties de les mascotes així com també dediquem temps a la medecina preventiva que inclou vacunacions i desparasitacions.

Radiografia i ecografia

A la mateixa clínica  tenim uns molt bons aparells per obtenir al moment informació complementària a l’exploració de l’animal que ens ajudi a arribar a un diagnòstic.

Analítiques generals i específiques

Tenim un laboratori molt modern i complet que ens permet obtenir al propi centre pràcticament totes les analítiques bàsiques i moltes de específiques. Donem molta importància a la fiabilitat i la immediatesa de resultats (Procyte® Idexx®), ja que ens permet guanyar molt de temps i incrementar la qualitat.

Cirurgia general

El nostre quiròfan està perfectament equipat per realitzar amb seguretat la cirurgia abdominal, toràcica i la cirurgia de teixits tous que es pugui presentar.

Cirurgia especialitzada

Cal destacar que disposem d’un làser de CO2 per poder realitzar amb eficiència cirurgia especialitzada, per exemple la cirurgia oftalmològica. També disposem de diferents aparells i material per fer ortopèdia i traumatologia.

Exòtics

No tot són gossos i gats sinó que també visitem altres mascotes com són els rèptils, les aus, conills, fures etc.

Demana cita prèvia

Si vols visitar-nos o tens algun dubte sobre els nostres serveis, posa’t en contacte amb nosaltres.

contacta'ns